خوردن انجیر تازه برای معده درد مفید می باشد

از آنجایی که حاوی فیبر رژیمی، مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است، کالری انجیر متوسط ​​تنها 35-40 کالری است.

انجیر که فواید جدی برای سلامتی دارد، حاوی مواد معدنی سدیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین‌های C، B3، B6، B2، K است و همچنین منبع خوبی از فیبر است.

انجیر میوه خوراکی Ficus carica یک گونه درخت کوچک از خانواده توت است. انجیر درختی بومی مدیترانه و غرب آسیا است و از زمان های قدیم کشت می شده

است.

پزشکان به این نتیجه رسیدند که مصرف انجیر تازه برای معده مفید می باشد و درد آن را کاهش می دهد.

در حال حاضر به طور گسترده در سراسر جهان کشت می شود، هم به عنوان میوه و هم به عنوان یک گیاه زینتی.

فیکوس کاریکا گونه ای از گونه فیکوس است که شامل بیش از 800 گیاه گرمسیری و نیمه گرمسیری است.

گیاه انجیر یک درخت خزان کننده کوچک یا درختچه بزرگ با پوست سفید صاف است که ارتفاع آن تا ۷ تا ۱۰ متر (۲۳ تا ۳۳ فوت) می رسد.

برگ های درشت آن سه تا پنج لوبی است.

این میوه به شکل قطره اشکی است (از نظر گیاه شناسی، نوعی میوه چندگانه)، به طول 3-5 سانتی متر (1.2-2.0 اینچ)، با پوست سبز رنگی که ممکن است به

ارغوانی برسد، و قهوه ای، شیرین و نرم و گوشت قرمز حاوی گوشت های متعدد است.

دانه های ترد عصاره شیری قسمت های سبز آن برای پوست انسان تحریک کننده است.

فصل تازه انجیر در نیمکره شمالی از اواخر تابستان تا اوایل پاییز است.

آنها یخبندان های فصلی متوسط ​​را تحمل می کنند و حتی در آب و هوای گرم تابستانی قاره ای نیز قابل رشد هستند.

انجیر را می توان به صورت تازه یا خشک میل کرد یا به صورت مربا، رول، بیسکویت و انواع دیگر دسرها فرآوری کرد.

بیشتر تولیدات تجاری به صورت خشک و فرآوری شده است، زیرا میوه رسیده به خوبی حمل و نگهداری نمی شود.

انجیر خام تقریباً 80 درصد آب و 20 درصد کربوهیدرات دارد و محتوای پروتئین، چربی و ریزمغذی بسیار کمی دارد. آنها منبع متوسطی از فیبر غذایی هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.