در سطح جهان، 1.5 درصد از زمین های کشاورزی ارگانیک است که بیش از 2.8 میلیون تولیدکننده دارد.
در برخی از کشورها این سهم بسیار بالاتر است طرز تهیه زیتون سیاه، در حالی که برخی از آنها در آینده 100٪ ارگانیک هستند یا آرزو دارند.
بازار جهانی مواد غذایی ارگانیک به 106 میلیارد یورو رسید که ایالات متحده آمریکا به عنوان کشور مصرف کننده پیشرو است.
دلیل اصلی خرید مواد غذایی ارگانیک توسط مردم این فرض است که محصولات ارگانیک در مقایسه با محصولات معمولی فاقد یا مقدار قابل توجهی کمتری از باقیمانده آفت کش های مصنوعی هستند.
پیش از این، محصولات ارگانیک را میتوان فقط در بازارهای کشاورزان و فروشگاههای مواد غذایی محلی خریداری کرد، اما اکنون در هر سوپرمارکت اصلی به فروش میرسد.
علاوه بر موز بهترین زمان مصرف پودر سنجد، سیب یک گونه میوه با بیشترین سطح تحت مدیریت ارگانیک است و هر دو به سرعت در دهه گذشته گسترش یافته اند.
تولید جهانی سیب ارگانیک حدود 114000 هکتار (2% زمین ارگانیک) است که چین با 30000 هکتار پیشتاز است و پس از آن ایالات متحده آمریکا (11000 هکتار) قرار دارد.
تولید تلفیقی روشی است که در آن از مقادیر کنترل شده آفت کش های مصنوعی استفاده می شود.
با این حال ماهی قزل آلا، مصرفکنندگان به دلیل جایگزینهای سازگار با محیطزیست که شامل استفاده پایدار از انرژی و منابع طبیعی است، ترجیح میدهند برای تولید ارگانیک.
علاوه بر این، حفظ تنوع زیستی، حفظ اکوسیستم، افزایش حاصلخیزی خاک، رفاه حیوانات و کاهش آلودگی آب، خاک و هوا نیز از مزایای تولید ارگانیک است.
از آنجایی که برخی از ارقام سیب را می توان از 15 تا 22 بار سمپاشی کرد، با آفت کش های مختلف متعدد، مصرف کنندگان شروع به آگاهی از خطرات بهداشتی برای خود و کارگران مزرعه ای که در معرض آفت کش ها هستند، بدون ذکر هزینه های تولید تسریع کرده اند.
علاوه بر این میوه آرایی سیب، سطوح پایینتر متابولیتهای سمی (فلزات سنگین، کودهای مصنوعی و بقایای آفتکشها) و قرار گرفتن در معرض کمتر با باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک، تولید ارگانیک را به جلو میبرد.
- منابع:
- تبلیغات: