با ظروف ملامین چیکو می توانید عروسی رویایی برگزار کنید

ملامین یک ترکیب مبتنی بر نیتروژن است که توسط بسیاری از تولید کنندگان برای تولید تعدادی از محصولات، به ویژه ظروف پلاستیکی استفاده می شود. همچنین در موارد زیر استفاده می شود:

ظروف
کانترها
محصولات پلاستیکی
تخته های پاک کن خشک
محصولات کاغذی

در حالی که ملامین به طور گسترده در بسیاری از اقلام یافت می شود، برخی از افراد نگرانی های ایمنی را مبنی بر سمی بودن این ترکیب مطرح کرده اند.

این مقاله به بررسی بحث ها و ملاحظات در مورد ملامین در محصولات پلاستیکی می پردازد. به خواندن ادامه دهید تا متوجه شوید که آیا بشقاب های ملامینه باید در

کابینت ها و در پیک نیک های شما جایی داشته باشند.

آیا ظروف ملامین چیکو امن است؟

پاسخ کوتاه این است که بله، ایمن است.

هنگامی که سازندگان ظروف پلاستیکی با ملامین تولید می کنند، از حرارت بالا برای قالب گیری مواد استفاده می کنند.

در حالی که گرما بیشتر ترکیبات ملامین را مصرف می کند، معمولاً مقدار کمی در بشقاب، فنجان، ظروف یا بیشتر باقی می ماند. اگر ملامین خیلی داغ شود، می تواند

شروع به ذوب شدن کند و به طور بالقوه به محصولات غذایی و نوشیدنی نشت کند.

نگرانی ایمنی

نگرانی ایمنی این است که ملامین می تواند از بشقاب به غذا مهاجرت کند و منجر به مصرف تصادفی شود.

منبع مورد اعتماد سازمان غذا و دارو (FDA) آزمایش ایمنی روی محصولات ملامینه انجام داده است. به عنوان مثال می توان به اندازه گیری مقدار ملامین نشت شده به

غذاها اشاره کرد، زمانی که ملامین در دمای بالا در برابر غذا برای ساعت ها نگه داشته شد.

FDA دریافت که غذاهای اسیدی، مانند آب پرتقال یا محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی، نسبت به غذاهای غیر اسیدی تمایل بیشتری به مهاجرت ملامین دارند.

یافته ها

با این حال، میزان ملامین نشت‌شده بسیار ناچیز در نظر گرفته می‌شود – تخمین زده می‌شود ۲۵۰ برابر کمتر از سطح ملامینی که FDA آن را سمی می‌داند.

FDA تشخیص داده است که استفاده از ظروف پلاستیکی، از جمله ظروف حاوی ملامین، ایمن است. آنها مصرف روزانه قابل تحمل 0.063 میلی گرم به ازای هر

کیلوگرم وزن بدن در روز را تعیین کرده اند.

FDA به مردم هشدار می دهد که صفحات پلاستیکی را که به عنوان “ایمن برای مایکروویو” مشخص نشده اند، در مایکروویو قرار ندهند. اقلام قابل استفاده در

مایکروویو معمولا از اجزای سرامیکی ساخته می شوند نه ملامین.

با این حال، می‌توانید چیزی را روی یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و سپس آن را در یک بشقاب ملامینه سرو کنید.

آیا خطرات یا عوارض جانبی وجود دارد؟

نگرانی اصلی در مورد ملامین این است که فرد ممکن است مسمومیت ملامین را از نشت به غذاها تجربه کند.

یک مطالعه کوچک در سال 2013 که در منبع معتبر JAMA Internal Medicine منتشر شد، از 16 داوطلب سالم خواست تا سوپ رشته فرنگی داغ را که در کاسه های

ملامینه سرو می شود، مصرف کنند. محققان پس از خوردن سوپ هر 2 ساعت به مدت 12 ساعت نمونه ادرار از شرکت کنندگان را جمع آوری کردند.

محققان ملامین را در ادرار شرکت کنندگان تشخیص دادند که حداکثر بین 4 تا 6 ساعت پس از اولین خوردن سوپ بود.

در حالی که محققان خاطرنشان کردند که میزان ملامین ممکن است بر اساس سازنده بشقاب متفاوت باشد، آنها توانستند ملامین را از مصرف سوپ تشخیص دهند.

آنها قبل از مصرف سوپ نمونه برداری کردند تا مطمئن شوند که شرکت کنندگان قبل از شروع مطالعه ملامین در ادرار خود ندارند. نویسندگان این مطالعه به این نتیجه

رسیدند که پتانسیل آسیب طولانی مدت از قرار گرفتن در معرض ملامین “هنوز باید نگران کننده باشد.”

اگر فردی سطوح بالای ملامین مصرف کند، ممکن است در معرض خطر مشکلات کلیوی، از جمله سنگ کلیه یا نارسایی کلیه باشد. طبق مقاله ای در مجله بین

المللی آلودگی مواد غذایی، سطوح ثابت و کم قرار گرفتن در معرض ملامین ممکن است با افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه در کودکان و بزرگسالان مرتبط باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.