با سس مایونز کم چرب مهرام می توانید کرم مرطوب کننده دست و صورت درست کنید

سس مایونز تجاری معمولا با چربی های ناسالم درست می شود و مواد غذایی بسیار کمی ارائه می دهد.

بسیاری از انواع سس مایونز موجود در فروشگاه های مواد غذایی، از جمله انواع کم چرب و کم کالری، ممکن است بر سلامت شما تأثیر منفی بگذارند.

اگر می خواهید از سس مایونز برای تهیه سس سالاد یا دیپ، تخم مرغ یا سالاد تن ماهی استفاده کنید، سس مایونز خانگی خود را با روغن های سالم تر درست

کنید تا از مزایای تغذیه ای این چربی های سالم بهره مند شوید.

چربی های امگا 6

سس مایونز کم چرب مهرام تجاری اغلب با روغن سویا، روغن ذرت یا سایر ترکیبات روغن گیاهی که سرشار از چربی های امگا 6 هستند ساخته می شود.

اگرچه اسیدهای چرب امگا 6 برای سلامت انسان ضروری هستند، اما اکثر آمریکایی ها امگا 6 زیادی دریافت می کنند و امگا 3 کافی ندارند.

این نسبت ناسالم، که سس مایونز تجاری و سایر غذاهای فرآوری شده به آن کمک می کند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، برخی سرطان ها، دیابت نوع 2 و پوکی

استخوان و همچنین اختلالات التهابی و خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید را افزایش می دهد.

حتی سس مایونز که دارای برچسب روغن زیتون است، یک چربی سالم تر و کم امگا 6 است، تنها حاوی بخش بسیار کمی از چربی های روغن زیتون است.

اکثر روغن ها هنوز از روغن سویا یا سایر روغن های پر امگا 6 می آیند.

محتوای شکر

سس مایونز کم چرب مهرام معمولی حاوی حدود 1 گرم شکر در هر قاشق غذاخوری است که اگر خود را به یک یا دو قاشق غذاخوری محدود کنید، زیاد نیست.

با این حال، اگر فکر می کنید که با انتخاب سس مایونز سبک، کم چرب یا بدون چربی، انتخاب سالمی دارید، دوباره فکر کنید.

سس مایونز کم‌چربی این مضرات را دارد که حاوی مقدار زیادی شکر اضافه شده است، با بیش از 4 گرم در هر قاشق غذاخوری، که معادل یک قاشق چای‌خوری شکر

در هر قاشق غذاخوری مایونز است.

اگر می‌خواهید سالم‌تر بخورید و سطح قند خون خود را مدیریت کنید، سس مایونز، به‌ویژه انواع کم‌چرب آن، انتخاب خوبی نیست.

مواد مصنوعی

سس مایونز تجاری علاوه بر اینکه حاوی روغن های امگا 6 و قندهای افزوده شده است، حاوی مواد مصنوعی زیادی مانند مواد نگهدارنده، افزودنی ها و مونوسدیم

گلوتامات یا MSG است.

یک سس مایونز خانگی تازه حداکثر یک هفته در یخچال شما نگهداری می شود، در حالی که مایونزهای تولید شده تجاری می توانند ماه ها نگهداری شوند.

مواد شیمیایی و فرآوری شده اضافه شده به سس مایونز به طور کلی بی خطر شناخته می شوند، اما برخی از افراد با مصرف غذاهای حاوی این مواد عوارض جانبی

مانند سردرد، حالت تهوع و ضعف را تجربه می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.