استفاده از مویز انگور سیاه برای درمان سرماخوردگی مفید می باشد

انگور سیاه سرشار از مواد مغذی، همه کاره و سرشار از فواید سلامتی، ممکن است در سراسر جهان شناخته شده نباشد، اما باید باشد.

با شواهد در حال ظهور نشان می دهد که انگور سیاه دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد ویروسی است و ممکن است در کاهش رشد سرطان، تقویت

ایمنی و حتی پیشگیری از بیماری چشم مفید باشد، این انگور ترش باید در لیست همه افراد امتحان شود.

نه تنها می توانید از این انگورخوش طعم به تنهایی لذت ببرید، بلکه می تواند یک افزودنی خوشمزه برای همه چیز، از محصولات پخته گرفته تا لعاب و غیره ایجاد کند.

برای راحتی بیشتر، می‌توانید یک کپسول سریع از روغن انگور سیاه را نیز بریزید تا فواید زیادی از فواید سلامتی آن را دریافت کنید.

چه برای اولین بار است که نام انگور سیاه را می شنوید یا برای مدت طولانی مورد علاقه خانواده شما بوده است، این انگور های ترش دارای فواید سلامتی بالایی

هستند و می توانند یک مکمل مغذی برای هر رژیم غذایی باشند.

مویز انگور سیاه چیست؟

انگور فرنگی سیاه که با نام علمی Ribes nigrum شناخته می شود (که گاهی اوقات به آن انگور سیاه نیز می گویند) متعلق به خانواده گیاهان انگور فرنگی است. این

درختچه کوچک بومی مناطق خاصی از شمال و مرکز اروپا و همچنین سیبری است و در دمای سرد موجود در این مناطق رشد می کند.

برای بیش از نیم قرن، کشت و واردات مویز سیاه در بسیاری از مناطق ایالات متحده ممنوع شد و نام آن را “میوه ممنوعه” گذاشتند. اعتقاد بر این بود که قارچی را

منتشر می کند که صنعت چوب را تهدید می کند.

امروزه، رشد تجاری مجاز است، زیرا درختان آسیب دیده برای مقاومت در برابر چنین تهدیداتی پرورش داده می شوند.

این گیاه در حال حاضر به صورت تجاری و داخلی برای انگور های ترش و دارای مواد مغذی ترش کشت می شود.

بوته انگور سیاه می تواند هر سال تا 10 پوندانگور خوراکی بنفش تیره تولید کند. انگور ها طعم ترش دارند و می توان آن را به صورت خام خورد یا برای تهیه مربا، ژله و

آب میوه های خوش طعم استفاده کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.